Krachtige online applicatiesJoomla!™ en WordPress zijn bekroonde content management systemen (CMS), die de mogelijkheid bieden websites en webshops met krachtige online applicaties te bouwen.

Beide systemen bestaan uit een open source pakket, waardoor ze voor iedereen overal ter wereld vrij beschikbaar en toegankelijk zijn.

MW-Webdesign bouwt al 10 jaar websites of webshops met beide cms-systemen.

De keuze van het systeem wordt hoofdzakelijk bepaald door de functionaliteit van de website of webshop.

joomla-logo
wordpress-logo

Joomla is een van de populairste content management systemen, waarmee inmiddels miljoenen websites zijn gebouwd.
De flexibiliteit van het systeem is zeer geschikt voor kleine en grote projecten.
Of je nu een eigen persoonlijke familiewebsite wilt maken of een zakelijke presentatie van je bedrijf, met Joomla aan de basis bouw je een website op een betrouwbaar en duurzaam systeem.

Joomla is modulair: het laat zich gemakkelijk uitbreiden: van een eenvoudig contactformulier tot een uitgebreide webwinkel met diverse componenten en modules om je webwinkel optimaal te laten functioneren.

WordPress is het bekendste cms-systeem  en is bekend om zijn blogfunctionaliteit welke naar ieders smaak en style is in te richten.
Inmiddels is WordPress uitgegroeid tot een volwaardig systeem waarmee zowel voor kleine als grote bedrijven volwaardige websites en webshops gemaakt kunnen worden.
Er zijn diverse plugins die de WordPress-website omtoveren tot een prachtige webwinkel.